Activiteiten

Stichting Op-Nieuw is in Delft de enige sociale partij die in staat is om mensen op te vangen en verder te begeleiden via dagbesteding en een mogelijke opleiding naar een mogelijke baan.

Omdat we bewust een kleine organisatie zijn en hoogwaardig kwalitatief werk willen afleveren hebben we er voor gekozen om bij Stichting Op-Nieuw een dagbesteding en opleiding aan te bieden. En hoe werkt dat dan?

Cliënten (met indicatie PGB en Wajong) kunnen zichzelf of via Zorginstellingen en Gemeente aanmelden.

 

Inschrijven bij Op-Nieuw? Ga naar ons intakeformulier.

 

Na het invullen van het intakeformulier wordt cliënt en/of begeleider uitgenodigd voor een gesprek. We maken vervolgens een plan van aanpak.

Het zou zo maar kunnen zijn dat we starten met dagbesteding. Hier kunnen we de kwaliteiten en beperkingen van de cliënt goed in beeld krijgen. Na verloop van tijd,  als blijkt dat het mogelijk is voor de cliënt, kan hij doorgroeien intern naar een passende opleiding.
Omdat wij met het UWV een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten moeten wij na het voltooien van de opleiding zorgen voor een passende betaalde baan. Dat kan intern en extern zijn.

Ook dan is de begeleiding nog belangrijk. Zowel voor de toekomstige werkgever en werknemer. Zij worden zo lang als nodig begeleid door de jobcoach van Op-Nieuw. Je kunt ook afzonderlijk aan een activiteit deelnemen.

 

Hieronder vindt je meer informatie over onze activiteiten:

Dagbesteding

Arbeidstraining

Opleiding en re-integratie

2-WielerAcademie